Moord

Haltiarodut

Siirry alas

Haltiarodut Empty Haltiarodut

Viesti kirjoittaja Demenov lähetetty Su Helmi 19, 2017 11:45 am

HALTIARODUT

Fyysisesti ihmistä muistuttavia, suippokorvaisia olentoja. Heidät kuvataan usein ulkonäöltään miellyttäviksi ja iättömiksi. Haltiat ovat notkeaa ja taidokasta kansaa, joka jaetaan kolmeen alalajiin. Jokaisen alalajin edustaja elää oletusarvoisesti ihmisen noin 80 vuotta pidempään. Haltiat ovat toinen Moordin pääroduista.

1. Metsähaltiat
Metsähaltiat ovat maanläheisin haltiarotu. He elävät ikiaikaisissa lehdoissa ja ympäristö on teroittanut heidän aisteistaan erityisesti kuulon ja näön huippuunsa. He ovat taitavia liikkumaan hiljaa. Heidän ihonvärissään on hajontaa. Metsähaltian keskimääräinen ikä on 300 vuotta.

2. Yöhaltiat
Yöhaltiat ovat nimensä mukaisesti sopeutuneet elämään pimeässä. Heidän ihonvärinsä on vaalea ja erityisesti heidän hämäränäkönsä on kehittynyt ylivoimaiseksi. Myös he osaavat hiipiä hiljaa ja liikkuvat paljon ihmisten ilmoilla. Yöhaltiat elävät keskimäärin yhä paljon kuin metsähaltiat.

3. Suurhaltiat
Suurhaltiat ovat haltiaroduista ihmisenkaltaisin; he ovat vankkaluisempia kuin muut haltiarodut ja he ovat sekä hyvin järjestäytyneitä että sotilaallisesti varsin kyvykkäitä. Heidän seppänsä ovat huippuluokkaa. Suurhaltia elää keskimäärin 500 vuotta.

Lupastatus: Ei vaadi lupaa (poikkeustapauksia on)
Demenov
Demenov
Admin

Posts : 11
Join date : 18.02.2017
Age : 20
Location : Rovaniemi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa