Moord

Väestö, vartiosto ja hallinto

Siirry alas

Väestö, vartiosto ja hallinto Empty Väestö, vartiosto ja hallinto

Viesti kirjoittaja Demenov lähetetty La Helmi 18, 2017 10:10 pm

VÄESTÖ, VARTIOSTO JA HALLINTO

Väestö
Perinteisten ihmisten lisäksi Demrithiä ja koko Moordia asuttavat esimerkiksi haltiat ja kääpiöt. Valtaväestö (ihmiset ja haltiat) suhtautuu lajivähemmistöihin hyvin kielteisesti;  vampirismia ja lykanotropiaa sairastavat henkilöt teloitetaan lähes poikkeuksetta. Magiaa taitaviin henkilöihin suhtaudutaan varautuneisuudella ja heitä halveksitaan, vaikka kiihko ei olekaan samanlaista kuin vampirismiin tai lykanotropiaan sairastuneita kohtaan.

Vartiosto
Demrithiin on perustettu suurikokoinen vartiosto huolehtimaan kaupungin turvallisuudesta johtuen naapurikaupunkien levottomasta liikehdinnästä. Se rekrytoi aktiivisesti nuoria miehiä koulutettavakseen. Kaikkein luotetuimmat ja taitavimmat upseerit pääsevät tärkeimpien aatelis- ja pappissukujen henkivartiokaarteihin.

Hallinto
Demrithiä hallitsee aatelistaustainen haltiasuku nimeltään Runeford, jolla on hyvät välit Moordia hallitsevaan Lancasterin sukuun. Runefordit johtavat 12-henkistä neuvostoa, joka käsittelee kaupungin asioita. Neuvoston jäsenet koostuvat alempien aatelissukujen johtohahmoista ja papiston edustajista. Neuvoston tehtävä on laittaa hallitsijasuvun päätökset täytäntöön.
Demenov
Demenov
Admin

Posts : 11
Join date : 18.02.2017
Age : 20
Location : Rovaniemi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa